З Днем народження, рідна Alma Mater!

Рішельєвський ліцей відсвяткував 28-й День народження. Першу половину дня відсвяткували самоврядуванням - 11-классники показали свої найкращі організаційні якості, продемонстрували завзятість, глибокі знання і, навіть, основи педагогічної майстерностй! Їхні уроки були дуже цікавими, учні в захваті від такої незвичної форми навчання. А веселий концерт після уроків створив по-справжньому святковий настрій. Завершився День народження ліцею традиційним волейбольним матчем між командами ліцеїстів та вчителів з випускниками.

      Це насичене, яскраве, драйвове, пізнавальне, щире, атмосферне, затишне, дуже добре організоване щорічне свято - результат кропіткої щоденної праці адміністраціі РЛ. Це тріумф всієї команди! Зі святом, любі! Наснаги та успіхів! 28 - прекрасний вік, коли зрілість, досвід та усвідомленість вже стають здобутком, а краса, натхнення та ентузіазм ще не розгублені. Тож, вперед, до 30-річного ювілею "восьмого чуда світу" - надзвичайного та неповторного, найкращого та незабутнього Рішельєвського ліцею! Віват!

А ще ліцеїсти зняли до Дня нарождення РЛ короткометражні фільми, а в день свята готували власні відео репортажі. Але про це - іншим разом, дочекайтеся. Фото можна погортати тут.