РЛ запрошує на День відкритих дверей

24 березня Рішельєвський ліцей гостинно розкриє свої двері абітурієнтам і усім, хто хоче познайомитися ближче з кращим учбовим центром міста. Ми будемо раді абсолютно усім, а особливо - учням 5 і 6 класів, які мріють стати ліцеїстами! 24 березня будуть оголошені підсумки фестивалю наук "Інтелектуальний марафон", а переможці будуть нагороджені цінними подарунками від партнера РЛ компанії "Київстар". Учні, що покажуть найкращі результати у своїх вікових категоріях, отримають свої перші ліцейські грамоти, шану, повагу і оплески публіки! Традиційно в день відкритих дверей проходять захоплюючі уроки з природничих дисциплін.

Майбутні ліцеїсти знайомляться з викладачами в неформальній і навіть святковій обстановці, кожен учитель готує для своїх учнів яскраву презентацію своєї науки. Таким чином, для абітурієнтів проходить екскурсія по ліцею і його науковим напрямам. В цей час батьки дітей знайомляться з адміністрацією і ставлять усі питання, що їх цікавлять. А потім усі збираються в актовій залі РЛ на святковий концерт. Рішельєвці - народ талановитий! Наші хлопці та дівчата співають, танцюють, в театрі грають, пісні вигадують, кліпи знімають, телерепортажі створюють, концерти ведуть. Отже, нудьгувати точно не доведеться! Запасіться найкаверзнішими питаннями, як слід потренуйте уяву, пам'ять і допитливість, налаштуйтеся на позитивний лад і приходьте до нас у гості 24 березня в 10: 00.

Звертаємо увагу 9-классників, що планують зв'язати своє життя з IT- технологіями і поступити в клас ІКТ Рішельєвського ліцею, що 24 березня в день відкритих дверей ми теж чекаємо на них у гості! Рівно в 10:00 для вас відбудеться олімпіада з математики та інформатики. Після її закінчення ви зможете здійснити екскурсію ліцеєм, поспілкуватися з учителями і ліцеїстами, відвідати концерт.