Мрієш стати програмістом?

Рішельєвський ліцей відкриває новий учбовий напрям - інформаційно-комунікаційні технології, разом із вже існуючими напрямами математики, фізики і хімії/біології. Якщо ви хочете зв'язати своє життя з однією з найсучасніших і затребуваних професій, запрошуємо вас в Рішельєвський ліцей! Клас ІКТ складатиметься з 25-30 учнів. Спеціалізована програма розрахована на 2 роки навчання - 10 і 11 класи. Вона передбачає поглиблене вивчення прикладного програмного забезпечення, основ програмування і теорії алгоритмів, робототехники і Web-розробки. Профільні дисципліни - інформатика і математика. Навчання відбуватиметься не лише на базі Рішельєвського ліцею, але і в ОНУ ім. И.И. Мечникова.

     Але головне - навчання не буде обмежено тільки стінами ліцейних класів і університетських аудиторій. Учні матимуть шанс пройти захоплююче стажування в IT- компаніях міста і розробити власний проект. Ведення проектної діяльності - ось родзинка нового напряму. Після закінчення 11 класу випускники напряму ІКТ здають ЗНО, отримують атестат про повну середню освіту і сертифікат про захист власного IT- проекту. Зацікавилися? Тоді запрошуємо вас у гості! Знайомство з Рішельєвським ліцеєм і з презентацією нового напряму відбудеться в день відкритих дверей 24 березня. Чекаємо у гості учнів 9 класів, для них запланована олімпіада з інформаційних технологій і математики. Запрошуємо молодих людей і дівчат, чиї інтереси і здібності пов'язані з комп'ютерними технологіями, спробувати свої сили в рішенні цікавих завдань. Завдання з математики перевірять базові знання курсу загальноосвітньої школи. А вирішити завдання з інформатики можна буде на одній з таких мов програмування як Pascal, C++, C#, Java, Python.

Олімпіада розрахована на 2,5 години з однією десятихвилинною перервою. Якщо мрієте стати класним програмістом, Web-розробником, інженером мереж або дизайнером, запрошуємо зробити перший крок у ваше світле майбутнє вже зараз. Набудьте затребуваних і сучасних навичок ще на шкільній лаві! Адже ці знання дозволять стати молодшим фахівцем у будь-якій компанії відразу після випускного балу.

Реєстрація на олімпіаду відкрита до 22 березня за посиланням - ТУТ.