Майбутнім ліцеїстам - ура!

Підбито підсумки фестивалю наук «Інтелектуальний марафон» 2018. Почесні грамоти та книги в якості подарунків учні, які показали найкращі результати з природничих дисциплін, під оплески публіки урочисто отримали в актовій залі Рішельєвського ліцею. У цьому році свято науки зібрало близько 200 п'ятикласників і шестикласників. Учні, які отримали треті, другі та перші дипломи, ледве помістилися на сцені. Найважливіші і довгоочікувані нагороди - вступ до Рішельєвського ліцею без іспитів, дісталися трьом шестикласникам, які показали найкращі результати.

      Це Іван Варбанец, Андрій Сташко та Андрій Савицький. Коли директор ліцею оголосив, що з цієї хвилини вони - справжні ліцеїсти, переможці не змогли стримати емоцій, а бурхливі оплески підкріпили радість перемоги! Учні, які отримали дипломи другого ступеня, по ліцейській традиції, мають можливість здати тільки один вступний іспит - математику. А володарі третіх місць матимуть перевагу при рівній кількості балів з іншими абітурієнтами.

Особливо відзначився в інтелектуальному змаганні учень 5 класу Микола Савчук. Хлопець отримав дипломи за кращі серед своїх однолітків результати з математики, фізики, біології та логіки. Він володар кращого абсолютного результату «Інтелектуального марафону» серед п'ятикласників. Взявши в руки важку стопку своїх дипломів, він був украй здивований, і ця безпосередня реакція підкорила зал - підбадьорливі посмішки, вибух оплесків і спеціальний приз від Павла Андрійовича Віктора - окуляри 3D-реальності стали нагородою юному переможцю. Обов'язково чекаємо Колю на фестивалі наступного року і дуже сподіваємося бачити його в рядах ліцеїстів! Бажаємо всім переможцям та учасникам «Інтелектуального марафону» розвиватися, навчатися і неухильно рухатися до своєї мети. До зустрічі в наступному році! Фотографії можна погортати тут.

Висловлюємо особливу подяку Піклувальній раді Рішельєвського ліцею, яка виступила спонсом призів дипломантам «Інтелектуального марафону» 2018. Результати учасників «Інтелектуального марафону» серед п'ятикласників можна побачити тут, шостикласників – тут.