12 дипломів Всеукраїнських олімпіад

Вітаємо Рішельєвців з відмінними результатами участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах цього року - в скарбничці ліцею 12 дипломів різних ступенів! Ліцеїсти досягли успіхів в олімпіадах з фізики, математики, хімії, економіки, біології, інформатики та астрономії. Вітаємо ліцеїстів та їх керівників з перемогами! Серйозне осягнення наук - процес не тільки захоплюючий, але і дуже трудоємкий. Ви проявили старанність, завзяття і силу волі в своєму прагненні до успіху, ми пишаємося вами. Особливої подяки заслуговують ваші вчителі, які живуть вашими досягненнями. Бажаємо цілеспрямовано рухатися до наукових вершин.

     

І нехай ніякі перешкоди не зможуть цьому завадити! Будьте сильними, допитливими і наполегливими, ніколи не забувайте своїх вчителів, завдяки яким ваші перемоги стали можливі. А імена наших Рішельєвських переможців потрібно знати всім!

Отже, з фізики дипломи другого ступеня Всеукраїнського етапу олімпіади отримали Микита Апальков (9-Ф клас, вчитель А.В. Тепляков) і Олександр Сулима (11-Ф клас, вчитель В.Я. Колебошин). Андрій Власенко з 8-М класу удостоєний диплома 3 ступеня (вчитель П.А. Віктор). Учень 11-М класу Олександр Гриб - єдиний ліцеїст-призер Всеукраїнської олімпіади з інформатики, він отримав диплом 2 ступеня (вчитель Є.О. Віктор). Диплом 3 ступеня в олімпіаді з хімії - у Євгена Шереперова з 10-ХБ класу (вчитель Т.В. Цимбал).

Кращим знавцем біології в Рішельєвському ліцеї став Іван Лучко, хлопець отримав диплом 3 ступеня у Всеукраїнській олімпіаді з біології (10-ХБ, учитель Е.С. Панкова). Артур Кашапов - традиційний призер олімпіади з економіки, учень 11-ХБ класу отримав диплом 3 ступеня (вчитель В.Ю. Пічугіна). Дипломи 3 ступеня в інтелектуальному змаганні з математики отримали ліцеїсти Андрій Власенко (8-М клас, вчитель М.Ю. Александров) і Дмитро Воротов (10-М клас, вчитель С.І. Маліс). А кращими дослідниками зірок стали ліцейські юні астрономи з 11-Ф класу Станіслав Савастру і Марія Коваленко, обидва отримали дипломи другого ступеня у Всеукраїнській олімпіаді з астрономії, а також семикласник Лев Тартаковський, який писав олімпіаду за 10 клас (наставник В.І. Марсакова). Нехай ваші дороговказні зірки світять яскраво і не дають збитися з вірної дороги!