Переможених немає, у виграші – всі!


     Ось і добігла кінця Всеукраїнська комплексна олімпіада «Рішельєвська регата». Цього року вона проходила вп’яте. І цей маленький ювілей «Регата» відмітила новим статусом – міжнародним! Вперше на одеську олімпіаду приїхали гості з Білоруського Мінська. Команда була вражена гостинністю одеситів та унікальним форматом олімпіади. Хлопці показали дуже високий рівень знань та зібрали майже всі нагороди.

Унікальний формат олімпіади приваблює і нових учасників, і тих, хто вже декілька років поспіль приїздить на «Регату» за незабутнім досвідом. Це наші давні друзі – команди Львівського фізико- математичного ліцею, Хмельницького ліцею, ліцею Херсонської обласної ради та Києвського природничо-наукового ліцею № 145. Родзинка «Рішельєвської регати» - в поєднанні експериментальних і теоретичних, командних та особистих заліків, а також - у яскравому демонстраційному турі, що проходить у бліц-режимі. Гордістю «Регати» є і завжди насичена культурна програма для учасників – відвідання театрів та знайомство з пам’ятками старої Одеси. Щирість і гостинність одеситів, сонячна краса осіннього міста та доброзичливе невимушене спілкування найрозумніших дітей України також додають «Регаті» особливого шарму. П'ята ювілейна олімпіада як ніколи відрізнялась дуже теплою, по-сімейному домашньою і затишною атмосферою, без напруження і нервування. Атмосферності додали і відеоролики про кожен день «Регати», в яких учасники діляться своїми враженнями від Одеси, Рішельєвців та самої олімпіади. Ці ролики, зібрані в один відеофільм, ми пропонуємо вашій увазі.

Дякуємо всім командам за участь, посмішки, легкість спілкування та добрі відгуки. Ми були надзвичайно раді бачити всіх вас і з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі! Хай цей сонячний одеський початок інтелектуальних змагань задасть приємний та легкий тон на весь навчальний рік з його олімпіадами і турнірами. А винагороди за кропітку працю та інтелектуальні здобутки завжди будуть справедливі та достойні. До речі, за призи переможцям, що зайняли треті, другі та перші місця, ми висловлюємо щиру вдячність нашому другові та партнерові компанії «Цитрус». Нехай сучасні гаджети допомагають учасникам вчитися ще краще! Адже розумним бути модно! Світлини «Рішельєвської регати» можна переглянути тут:

Ришельевская регата 2018

А таблиця результатів знаходиться тут.

До нових зустрічей в Одесі на «Рішельєвській регаті»!