Онлайн-етап «Інтелектуальний марафон-2019»

Щороку, починаючи з 2014 року, комунальним закладом «Рішельєвський ліцей» за підтримки Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Одеського національного університету імені І. І. Мечникова проводиться відкритий природничо-математичний фестиваль наук «Інтелектуальний марафон» для учнів 5-10 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій. 02 лютого 2019 року буде проведено І тур заочного онлайн-етапу Фестивалю для учнів 5-6 класів з математики, логіки, природознавства (початкові знання з фізики та хімії, географії, біології).


     16 лютого 2019 року - ІІ тур заочного онлайн-етапу Фестивалю для учнів 5-6 класів та І тур заочного онлайн-етапу для учнів 7-10 класів з фізики, хімії, математики, біології. Виконувати завдання можна в будь-який час з 10:00 до 21:00 на сайті дистанційної освіти. Дізнатися про деталі проведення змагання можна ТУТ.

Після виконання завдань онлайн-етапу ви обов’язково зустрінетеся з нами в Рішельєвському ліцеї. Ця зустріч стане для вас незабутньою!!!