Набір в 10 ІКТ клас

Рішельєвський ліцей відкрив новий навчальний напрямок – інформаційно-комунікаційні технології, окрім уже існуючих – математики, фізики, хімії/біології. Спеціалізована програма розрахована на 2 роки навчання – 10 та 11 класи. Вона передбачає поглиблене вивчення прикладного програмного забезпечення, основ програмування і теорії алгоритмів, робототехніки і Web-разробки. Профільні дисципліни - інформатика і математика. Для учнів 9 класів вступні іспити відбудуться у середині червня. Заяви абітурієнтів прийматимуться у ліцеї з 15 травня до 5 червня. Електронна реєстрація на вступні іспити вже відкрита і носить обов`язковий характер, зареєструватися можна ТУТ.

      Якщо ви хочете пов’язати своє життя з однією із найсучасніших і затребуваних професій, запрошуємо вас у Рішельєвський ліцей! Навчання буде проводитися не лише на базі Рішельєвського ліцею, а й в ОНУ імені І. І. Мечникова викладачами вузу. Та головне – навчання не буде проходи лише в стінах ліцею чи в університетських аудиторіях. Ви пройдете захопливе стажування в IT-компаніях міста і разробите власний проект. Проектна діяльність – родзинка нового напрямку навчання. Після закінчення 11 класу випускники ІКТ- напрямку складають ЗНО, отримують свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти та сертифікат про захист особистого IT-проекту. Як і де ліцеїсти 10-ІКТ класу проходять практику, можна дізнатись з наступного репортажу.

Знайомство з Рішельєвським ліцеєм та презентацією нового напрямку відбудеться в День відкритих дверей 14 квітня 2019 року. Запрошуємо юнаків і дівчат, які захоплюються комп’ютерними технологіями, спробувати свої сили у рішенні цікавих задач. Завдання з математики перевірять базові знання курсу загальноосвітньої школи. Олімпіада розрахована на 2,5 години з однією десятихвилинною перервою. Якщо мрієте стати класним програмістом, Web-розробником, інженером систем чи дизайнером, запрошуємо зробити перший крок у ваше світле майбутнє вже зараз. Отримайте затребувані та сучасні навики ще навчаючись у школі! Адже ці знання дозволять стати молодшим спеціалістом в будь-якій IT-компанії відразу після шкільного випускного.