Реєстрація для участі в олімпіадах

До уваги ліцеїстів, що мають намір взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах з різних дисциплін! Для того, щоб прийняти участь в олімпіаді з будь-якого предмету, обов’язково необхідно заповнити форму он-лайн реєстрації за посиланням.

І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, історії, правознавства, іноземної мови, географії, російської мови та зарубіжної літератури відбудеться у жовтні-листопаді 2019 року. Для участі у олімпіаді з української мови та літератури необхідно зареєструватися за окремим посиланням – на сайті naurok.com.ua тут.

 

Профільні олімпіади з математики, фізики, астрономії, хімії, біології, екології, економіки, інформатики, інформаційних технологій мають статус ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад і відбудуться у листопаді-грудні 2019 року. Точні дати проведення олімпіад, а також кабінет і час можна дізнатися у класних керівників та вчителів-предметників. Графік буде оприлюднений на дошках оголошень ліцею. Слідкуйте за новинами. Олімпіада — це можливість для кожного учня проявити свої знання та здібності. Сутність учнівських олімпіад полягає у мотивації та бажанні якомога ширшого кола школярів активно долучитись до наукових досягнень сучасності. Не залишаються осторонь цього процесу і учні комунального закладу «Рішельєвський ліцей», які гідно виступили на ІV етапі олімпіад. Вітаємо ліцеїстів – призерів олімпіад!