Запрошуємо учнів Одеси на олімпіаду з програмування

4 квітня, в День відкритих, дверей Рішельєвський ліцей проведе олімпіаду з програмування. Ми запрошуємо до участі талановитих хлопців та дівчат 8-9 класів, що навчаються в школах Одеси та Одеської області.

Якщо хочеш стати програмістом, вступити у IT-клас Рішельєвського ліцею або просто перевірити свої знання з інформатики, приходь 4 квітня 2020 року о 9:00 в ліцей та бери участь в олімпіаді з програмування. Ії мета – виявити найкращих учнів міста та області в галузі програмування, щоб відібрати їх до ліцейської команди.

 

Завдання олімпіади потребують деяких начальних навичок: написання лінійних програм, програм з вітвленням, циклічних програм. Це буде декілька простих задач, що виявлять знання основних прийомів програмування та навички вирішення завдань з розробкою найефективнішого алгоритму. Завдання перевірятимуться автоматично за правилами, подібними до тих, що використовуються при проведенні обласної олімпіади з програмування.

Мову програмування кожен учасник може обрати для себе сам із цього списку: C#, C++, Pascal, Python, Java, JavaScript, Go, Haskell, Kotlin, PHP, Ruby, Rust. Дозволяється написання різних олімпіадних програм різними мовами програмування.

Під час відвідування ліцею гості познайомляться з адміністрацією і матимуть можливість поставити питання, що їх цікавлять. Як слід потренуйте уяву, пам’ять і допитливість, налаштуйтесь на позитивний лад і приходьте до нас в гості 4 квітня 2020 року.

Олімпіада покаже не тільки рівень твоїх знань, а й виявить прогалини, які ти ще зможеш виправити до вступних іспитів у ІКТ-клас в червні цього року. Підсумки ви дізнаєтесь в той же день, 4 квітня. О 12:00 в актовій залі ліцею відбудеться нагородження переможців олімпіади.

Скористайся шансом приєднатися до рішельєвської IT-спільноти. Програма навчання розрахована на 2 роки – 10 та 11 класи. Наші учні відвідують міт-апи з кращими IT-фахівцями галузі, створюють і захищають власні IT-проекти, проходять практику у найкращих IT-компаніях Одеси з програмістами-практиками. Дружна команда близьких по духу однолітків та класних викладачів з ОНУ ім. Мечникова чекає на тебе! Не зволікай, адже час невпинно спливає. Приходь у гості в Рішельєвський ліцей 4 квітня та бери участь в олімпіаді з програмування! Матимеш можливість поспілкуватися з учнями ІКТ-класів, викладачами та адміністрацією, отримаєш відповіді на всі питання та прискориш свій професійний вибір. Ми впевнені – тобі у нас обов’язково сподобається! Приходь і перевір свої сили! Та не забудь спочатку заповнити форму реєстрації на олімпіаду!