SATURDAY ONLINE STEM SCHOOL

Проект Суботньої online STEM-школи Рішельєвського ліцею росте завдяки підтримці меценатів - компанії «Євротермінал». У новому навчальному сезоні міні-курси онлайн лекцій поповняться новою командою лекторів - з національної академії зв'язку ім.Попова і академії харчових технологій.

Нагадаємо, теми, що розкривають наши лектори, дозволяють слухачам вийти далеко за рамки шкільної програми і познайомитися з профільними студентськими спецкурсами.

Так, наприклад, до ефіру готуються лекції з програмування на Python (англійською мовою!), курс з нейробіології про хитрощі людського мозку, лекції з кібербезпеки, міні-курс по мікробіології, картографії, створення сайтів, культурології та ін. Глядачів чекає дуже корисна і насичена програма, яка дозволить не виходячи з дому отримати найпрогресивніші знання 21 століття!

Затребуваність такої подачі матеріалу підтверджує і статистика відвідування каналу Суботньої школи: з 1 червня по 29 серпня зафіксовано + 15,5 тисяч переглядів. І це не дивлячись на канікулярний літній сезон!

Команда Суботньої online STEM-школи Рішельєвського ліцею починає новий навчальний сезон з ентузіазмом і передчуттям нових успіхів! І все завдяки компанії «Євротермінал» - нашому вірному партнерові в справі просування цифрових технологій навчання.