Святковий радіосигнал

 

Рішельєвці не перестають освоювати нові простори та можливості! Тепер пірнаємо у хвилі радіоефіру. Далі – тільки космічні пригоди. Отож, вперше в нашому ефірі – радіоконцерт до Дня вчителя! Незвична форма проведення свята продиктована «карантинним» життям і санітарними вимогами. Але ж треба вміти робити з лимона лимонад! Тож, якщо суворі санітарно-епідемічні норми забороняють зустрітися та привітати вчителів концертною програмою в актовій залі, наші кмітливі організатори свят придумали створити радіоконцерт!

Освоєння незвичних технологій – ось найперша користь карантину. Слухаємо радіоконцерт і радіємо будь-якій можливості відчути святкові емоції! А любити і поважати вчителів ми повинні не тільки у День вчителя, а 365 днів на рік. Не забувайте вітатися при зустрічі, чемно спілкуйтеся, робіть домашні завдання, не відволікайтеся на уроках, бережіть нервові клітини любих вчителів та намагайтеся не створювати їм проблем – це буде найкращий подарунок педагогам! При чому, на всі свята одразу. Шануйтеся кожного дня. Для людяності і вічливості не існує вихідних.

Добра, надії, віри, людського тепла, добробуту, наснаги та втіхи бажаємо нашим вчителям. І дуже хочемо прокинутись у світі, де представники найважливішої у світі професії живуть достойно та забеспечено, і з гордо піднятою головою дивляться у світле майбутнє та ще й ведуть до нього учнів. Хай буде так!