ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ «НАУКОВОГО ЛЕКТОРІЯ РЛ»

Рівно рік тому Рішельєвський науковий ліцей розпочав проект науково-популярних лекцій для допитливих глядачів будь-якого віку. Сьогодні «Науковий лекторій РЛ» - це 170+ лекцій (20+ міні-курсів) з найрізноманітніших галузей знань.

Таких, наприклад, як бізнес-аналіз, нанофізика, machine learning, нейробіологія, філософія, програмування, математична логіка, сторітелінг, органічна хімія, психологія, мікробіологія, криптографія, астрономія, економіка, підготовка до ЗНО з біології та багато інших.

За рік YouTube-канал «Richelieu lyceum», на якому проходять прямі трансляції лекторію, а також викладаються дистанційні уроки з дисциплін шкільного курсу, набрав майже 8 тис. підписників та 1,3 млн. переглядів! Географія аудиторії сягає Великобританії, Германії, США, Польщі, Казахстану, Росії… Адже наші пізнавальні відео можна дивитись в будь-якому куточку земної кулі.

Ми дуже вдячні за впровадження сучасних цифрових навчальних технологій в реальне життя нашому вірному другу та соратнику – компанії «Євротемінал», що виступає спонсором проекту.

Натхненні меценатською підтримкою, ми започаткували ще один розвиваючий проект – програму «3+1», в якій представники різних наук обговорюють фундаментальні питання буття з полярних точок зору з тим, щоб запалити у глядачах іскру пізнання.

Команда «Наукового лекторію» і проекту «3+1» продовжує натхненно працювати для наших глядачів і розширювати горизонти пізнання. Ви з нами? Підписуйтесь на канал «Richelieu lyceum», залишайте коментарі з побажаннями і враженнями та підтримуйте мозок у тонусі разом з нами!