Наш герой

 

Вітаємо учителя фізики Рішельєвського наукового ліцею Павла Андрійовича Віктора з перемогою у номінації «Вибір українців» премії «Global Teacher Prize Ukraine 2021». Ми пишаємось Вами та бажаємо не втрачати оптимізму, натхненності та любові до життя!

Не кожна видатна людина удостоюється високої людської оцінки за життя. Є багато геніїв, що жили невідомими та забутими. Поки ми живемо, дихаємо та маємо сили творити, подяка і шана мають для нас велике значення. Вони допомагають відчувати свою значимість, сенс буття, мотивують працювати з подвоєною силою. Тому ми дуже раді, що наш колега має змогу відчути народну любов та визнання, побачити захват в людських очах та пізнати вдячність за свою роботу.

 Дуже красномовним є формулювання, з яким вручали нагороду тому, хто став «новатором, змінотворцем та справжнім героєм і улюбленцем дітей». Нехай доля подарує Вам, Павло Андрійовичу, ще довгі роки плідної творчості та сяючих очей учнів! І нехай «вічний двигун» Вашого Учительства, що працює на могутній енергії взаємної сердечної любові до дітей, буде яскравим світлим маяком для всіх, хто обирає своє покликання та місію життя. І прикладом шани всім тим, хто віддає серця дітям! Вітаємо, пишаємось, любимо!

P.S. Згадаймо програму РЛ-ТБ «Серце віддаю дітям», в якій головним героєм став Павло Андрійович, коли це ще не було мейнстрімом)