Ліцеїсти у зоопарку

Є у нас в Одеському зоопарку гурток юннатів «Питомець». Він був недавно відновлений і відтепер веде активну роботу, співпрацюючи з різними школами. І звісно ж з нами, з Рішельєвським ліцеєм.

Співробітники нашого ЗОО, розширюючи та поглиблюючи шкільну програму з біології, проводять цікаві змагання для учнів, що допомагають закріпити і застосувати знання.

Ліцеїсти вже три рази брали участь у спеціально розроблених іграх. І завжди виходили з них переможцями! Це не дивно, до команди змагаються у рамках свого класу.

Звичайно, варто відмітити команди-переможниці. Це «Суцвіття» на чолі з наполегливим капітаном Юлею Стоєвою (7-МІ клас) і команда «ДНК», очолювана мужнім Сашком Златовим (7-ФМ клас). Ці команди завоювали перемогу аж два рази!

Самі змагання проходять таким чином: команди у різних приміщеннях юннатського гуртка виконують завдання під керівництвом працівників зоопарку (практичні і теоретичні, а також відеовікторини), за вірні відповіді на які отримують бали. Все просто – хто краще знає біологію, той і переміг!

Ми дуже раді, що співробітники Одеського зоопарку організовують для ліцеїстів такі веселі і пізнавальні заходи і завжди радо приймають нас у себе в гостях. Дякуємо тобі, Зоопарк!